Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Aansprakelijkheid binnenvaart

Uw aansprakelijkheid in de binnenvaart zoveel mogelijk beperken, is een van de werkvelden waarin Van Rossenberg Advocaten gespecialiseerd is. Dagelijks wordt u geconfronteerd met verschillende wetgevingen, zoals het CMNI-verdrag. Wij staan u hierin bij, adviseren en ondernemen actie omtrent de aansprakelijkheid voor uw binnenvaart.

Laat uw aansprakelijkheid in de binnenvaart door ons regelen

In de binnenvaart zijn er dagelijks tal van incidenten. Er ontstaat schade aan goederen tijdens het laden of lossen of er is sprake van een aanvaring. In beide gevallen is het noodzaak om uw aansprakelijkheid goed geregeld te hebben, zodat persoonlijke, financiële én juridische gevolgen binnen de binnenvaart gedekt zijn. Ons netwerk van advocaten staat hiervoor graag voor u klaar: zowel in Nederland als in het buitenland.

Eigenaren van goederen en de vervoerder staan wij bij

In het geval van een incident, wilt u natuurlijk zoveel mogelijk ondersteunt worden. Dat begrijpen wij. Daarom staan wij zowel eigenaren van goederen bij die schade willen verhalen op de vervoerder als de transporteur zelf. Regel vandaag nog uw aansprakelijkheid en kom in contact met onze advocaten.

Kom voor vragen langs op kantoor of bel

Heeft u vragen omtrent de aansprakelijkheid voor uw bedrijf? Wilt u meer weten over de verzekeringen die daaraan gekoppeld zijn? Of zijn er overige vragen? Bel met onze medewerkers via +31 (0) 10 – 205 36 40 of plan via dit nummer een afspraak in op ons kantoor in Rotterdam.

Gerelateerde pagina’s

%%LinkStructuur1%%

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten