Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Aansprakelijkheid luchtvervoer

Voor advies over aansprakelijkheid omtrent luchtvervoer, schakelt u Van Rossenberg Advocaten in. Op ons kantoor focussen we onszelf op logistieke werkzaamheden in de breedste zin en adviseren we u op het gebied van samenhangende verzekeringen. Wilt u graag meer informatie of advies over zaken op het gebied van aansprakelijkheid binnen luchtvervoer? Onze medewerkers staan u telefonisch te woord en plannen graag een afspraak met u in.

Advocaten in het binnen- en buitenland voor aansprakelijkheid omtrent luchtvervoer

Door onze jarenlange ervaring in het vak hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Wij gaan graag een nauwe samenwerking met u aan, waarbij we gezamenlijk tot creatieve oplossingen voor problemen op het gebied van aansprakelijkheid binnen luchtvervoer komen.

Ervaring binnen verschillende rechtsgebieden, naast luchtvervoer

Wist u dat wij u, naast luchtvervoer, op veel meer rechtsgebieden ondersteunen? U kunt hierbij denken aan onder meer:

  • Wegvervoer
  • Zeevervoer
  • Spoorvervoer
  • Opslagbedrijven

Plan een afspraak in of bel voor meer informatie

Omdat wij bekend zijn met alle verzekeringen die gelieerd zijn aan logistieke kwesties, voorzien wij u van professioneel en betrouwbaar advies op het gebied van aansprakelijkheid binnen luchtvervoer. Voor meer informatie, of het inplannen van een afspraak, zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0) 10 – 205 36 40.


Gerelateerde pagina’s

%%LinkStructuur1%%

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten