Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Aansprakelijkheid spoorvervoer

Uw aansprakelijkheid op het gebied van spoorvervoer goed geregeld hebben: daarvan bent u verzekerd als u voor Van Rossenberg Advocaten kiest. Ons team van binnenlandse- en buitenlandse advocaten heeft ruimschootse ervaring met vervoerscondities. Laat u binnenkort uw aansprakelijkheid omtrent spoorvervoer door ons regelen?

Uw aansprakelijkheid voor spoorvervoer is bij ons in goede handen

Of u nu transporteert per spoor (trein); spoorvrachtbrief of CIM-vrachtbrief, in alle gevallen is het noodzaak dat de aansprakelijkheid voor spoorvervoer altijd goed geregeld is. Van ontsporingen tot aan ladingschade, in beide gevallen wilt u natuurlijk dat uw aansprakelijkheid zo veel mogelijk beperkt wordt.

Wij stellen onder meer algemene voorwaarden op

Naast dat wij het regres van ladingschade doen, staan wij ook vervoerders en expediteurs bij die met een dergelijke vordering geconfronteerd worden. Daarvoor stellen wij onder meer (raam)overeenkomsten en algemene voorwaarden op. Tracht de eigenaar van de goederen schade te verhalen? Dan staan wij zowel de eigenaar van de goederen als de vervoerder van de goederen bij.

Wij lichten de verzekering toe op kantoor of per telefoon

Om de aansprakelijkheid op orde te hebben, is het belangrijk om de juiste verzekeringen te regelen. Daarin adviseren wij u graag. Kom op afspraak langs in ons kantoor in Rotterdam of laat u telefonisch informeren. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 10 – 205 36 40.

Gerelateerde pagina’s

%%LinkStructuur1%%

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten