Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Aansprakelijkheid zeevervoer

Als u uw aansprakelijkheid voor zeevervoer moet regelen, schakelt u de advocaten van Van Rossenberg Advocaten in. Wij ondersteunen u op diverse rechtsgebieden en beschikken over een uitgebreid netwerk van binnenlandse en buitenlandse professionals. Laat u telefonisch informeren of plan een afspraak in op het kantoor in Rotterdam.

Uw aansprakelijkheid voor zeevervoer tijdens aanvaringen

Als u werkzaam bent binnen zeevervoer, is het belangrijk om uw aansprakelijkheid goed geregeld te hebben. Niet alleen kan er schade ontstaan aan goederen tijdens het laden en lossen, maar ook bij een aanvaring is het belangrijk dat u uw zaken op orde heeft. Bij dit incident komen namelijk persoonlijke, financiële én juridische gevolgen kijken. Wij staan u bij met advies en treden, indien nodig, op om de aansprakelijkheid tot een succes te brengen.

Zeevervoer is een van onze gespecialiseerde rechtsgebieden

Wist u dat wij, naast zeevervoer, gespecialiseerd zijn in aansprakelijkheid binnen diverse andere rechtsgebieden? U schakelt ons namelijk ook in voor onder meer:

  • Multimodaal vervoer
  • Binnenvaart
  • Stuwadoors
  • Expediteurs

Bezoek het kantoor in Rotterdam

Wilt u graag uw aansprakelijkheid door ons laten regelen? In dat geval lichten we graag onze diensten verder voor u toe tijdens een gesprek op het kantoor in Rotterdam. Indien u ons liever telefonisch spreekt, staan onze medewerkers u te woord via  +31 (0) 10 – 205 36 40.

Gerelateerde pagina’s

%%LinkStructuur1%%

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten